Je hebt een ijzersterk concept of product ontwikkeld, maar je kunt het niet laten zien. Omdat het te klein is voor het oog, nog niet bestaat of omdat het een ingewikkeld verhaal is. Zonde, want zo komt je geweldige verhaal niet écht aan. Ik maak dat verhaal zichtbaar en duidelijk met 2D en 3D animaties. Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is.

3D Animaties

Tijdlijn: 6 – 12 weken

Met 3D animatie breng je je product of dienst op een vernieuwende manier in beeld. Er is veel vrijheid: alles is aan te passen aan de stijl van je merk of product. Denk aan de vormen, kleuren, materialen, perspectieven of belichting. Wil je je als bedrijf op een bijzondere manier onderscheiden? Dan is het ideaal om zo’n animatievideo te laten maken.

Voordelen:

 • Met 3D animaties bouw je aan een herkenbare en innovatieve uitstraling van je merk.
 • Alle onderdelen van de animatie kun je oneindig hergebruiken in nieuwe projecten. Dat bespaart tijd en geld.
 • Alles wordt gebouwd in een digitale 3D ruimte. Dat betekent dat je je onderwerp altijd vanuit alle hoeken kunt uitlichten.
 • Met 3D animaties ben je niet afhankelijk van het Hollandse weer, acteurs of filmlocaties: animeren kan altijd.
 • Je hebt de mogelijkheid om later nog een voice-over of geluidseffecten toe te voegen.
Bekijk voorbeeldenVertel me meer
Live Action CGI/VFX

Tijdlijn: 2 – 4 weken

Je bent videograaf en maakt zelf tof werk, of je hebt als bedrijf net een promotiefilm laten maken. Het is ‘t nog nét niet helemaal. Met 3D beelden geef je de video een extra laag. Door het licht, de kleuren en reflecties van het geanimeerde model te matchen met het bestaande beeld loopt het naadloos in elkaar over. Het resultaat is verrassend, maar wel perfect passend in de omgeving.

Voordelen:

 • Met CGI en VFX maak je je film écht next level. Kun je het bedenken? Dan kunnen we het maken. The sky is the limit!
 • Deze manier van vertellen is bijzonder en trekt zeker de aandacht.
 • Deze techniek kun je inzetten als error removal. Staat er ergens per ongeluk een koffiekopje in beeld? Met CGI / VFX los je dat op.
 • Ik help ook bij de voorbereiding: ik leg uit hoe je de de gefilmde beelden goed klaarzet voor de combinatie met de 3D beelden.
Bekijk voorbeeldenVertel me meer
Artist Impressions

Tijdlijn: 2 – 4 weken

Een technisch concept vertalen naar een duidelijk beeld? Dat komt goed. Nog vóór de oplevering van je product of het gebouw, laat je mensen tot in detail zien hoe het eruitziet en hoe het werkt. Denk aan een buiten- of binnenaanzicht, een exploded view of een doorsnede van een product of gebouw. Of nog mooier: een walkthrough door een ruimte of een video met 360° beelden.

Voordelen:

 • Fotorealistische renders kun je al gebruiken vóór het project af is. Denk aan advertenties voor de verkoop van woningen.
 • Met deze beelden kunnen belangrijke besluitvormers het project alvast zien en beter begrijpen.
 • Je laat makkelijk verschillende versies van een project of product zien: vanuit andere hoeken, in andere kleuren of gemaakt van ander materiaal.
 • Artist impressions zijn duurzaam en herbruikbaar. De set en alle instellingen worden bewaard, zodat je er later nog op terug kunt komen.
 • Je ontvangt minimaal 5 renders vanuit verschillende aanzichten. Zo kun je deze beelden in verschillende presentatievormen gebruiken.
Bekijk voorbeeldenVertel me meer
2D Animaties

Tijdlijn: 1 – 2 weken

Handig voor je social media of website: 2D animaties. Daarmee creëer je makkelijk één stijl. Samen bepalen we het doel en de stijl van de animatie. Of het nu gaat om een animatie van een logo, van een leader als intro of outro van een bedrijfsfilm of om een geanimeerde infographic: met 2D animaties kun je alle kanten op.

Voordelen:

 • Met 2D animaties breng je stap-voor-stap processen leuk en logisch in beeld.
 • Een 2D animatie past binnen elk budget.
 • 2D beeld is efficiënt in z’n simpelheid: er is niet veel nodig om lekker duidelijk te zijn.
 • Met herkenbare animaties in je video’s of op je website breid je op een creatieve manier je bestaande branding uit.
 • De beelden zijn herbruikbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld terug laten komen in cursussen, vlogs en op social media.
Bekijk voorbeeldenVertel me meer
Ben je op zoek naar iets anders?

Naast animatiewerk ben ik in te zetten voor storyboarding, video-editing, post productie werk en sound fx. Oftewel: alles om video’s netjes af te werken en tot leven te brengen.

Neem contact met me op, dan bespreken we de opties!

De tijdlijn is een schatting en alle bedragen zijn exclusief btw. Neem contact met me op voor een planning en offerte.

Workflow

Idee!

De eerste stap is een goede briefing. We bepalen samen het doel, de boodschap en de stijl en middelen om dat doel te bereiken.

Aan de slag

Na de briefing doe ik onderzoek en brainstorm ik erop los. Al je doelen en wensen neem ik mee in de uitwerking van het idee. Ik stuur je snel een preview om alles te checken.

Feedback

Na de preview is er altijd ruimte voor aanpassingen en feedback – want jíj bent de expert. Samen finetunen we de visual of animatie.

Klaar!

Helemaal tevreden? Dan ontvang je het project in je mailbox. In hoge resolutie en meteen klaar voor gebruik. Op naar een volgende samenwerking!