Over

Mijn naam is Mark Lubbers en als 3D designer breng ik jouw concept tot leven. Iets wat technisch lastig uit te leggen is of niet eens echt bestaat, maak ik visueel. Ik vertel jouw verhaal. Met bewegende beelden – want dat trekt de aandacht. Bewegend beeld is namelijk niet alleen vernieuwend en interessant: het is ook lekker duidelijk. Zien zorgt voor geloofwaardigheid en vertrouwen.

Ik maak 3D impressies en animaties om bedrijven te helpen hun boodschap duidelijk over te brengen, zodat ze kunnen groeien. Zo sta je bij de volgende presentatie van je nieuwe product niet met een PowerPoint of een slappe schets op een flip-over, maar met een animatie waarmee je mensen omverblaast!

Wat maak ik dan precies als 3D designer? Dat is heel verschillend: van walkthrough ervaringen tot geanimeerde logo’s, en van dwarsdoorsneden van gebouwen of producten tot bewegende infographics. Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bekijk dan deze pagina.

Ik ben gek op koffie en drink er graag eentje met jou om eens kennis te maken. Ik geef je vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Is het wat? Dan gaan we aan de slag!

+ Doel

Het doel is de kern van je project. Waarom doen we iets? Hoe doen we dit het beste? Samen zetten we de boodschap en het doel op scherp.

+ Divers

Ik werk met veel verschillende stijlen en technieken: van gestileerd tot realistisch, en van abstract tot vloeiend.

+ Gebruik

Ik denk niet alleen maar aan het strakke design: wat je ermee dóet vind ik net zo belangrijk. Zo weet ik ook precies hoe je 3D modellen interactief kunt inzetten, voor bijvoorbeeld apps en games.

Van concept naar concreet. Van een abstract verhaal op papier naar een die van het beeldscherm spat.
Van idee naar 3D. Ik doe dat voor je.

Klanten

ABC Display
Aegon
Brukon Beheer
Film Nomads
Gouda Refractories

Knab
Lijm Amsterdam
Provincie Utrecht
PWNT
Rabobank

Regioplus
RenderMagic
Segway
Supporter van Schoon
Veilig Verkeer Nederland